GRAUS WONEN
ECHT • GRAUS wonen is een echt familiebedrijf met 40 jaar ervaring dat zich sterk maakt voor ambachtelijk vakmanschap, maar met altijd oog voor vernieuwing en toonaangevend design.

GRAUS wonen biedt een unieke combinatie topmerken. We hebben alle belangrijke vaderlandse merken in huis, gecombineerd met enkele passende merken van buitenlandse designhuizen. Zowel gevestigde namen, zoals Walter Knoll en Artifort, als jonge merken, waaronder HAY, Normann Copenhagen en Pode. Ook de buitenmeubels zijn bij GRAUS wonen ruim vertegenwoordigd met merken als Tribu, MAX&LUUK;, Fast en HAY.

Onze collectie bestaat uit design banken, fauteuils, tafels, stoelen, kasten, verlichting, karpetten, raamdecoratie uit eigen atelier, woonaccessoires en kunst.

Ook organiseert GRAUS wonen verschillende evenementen en hebben wij een ruim aanbod aan kunst in onze winkel. Verder kunt u bij ons rekenen op deskundig interieuradvies door enthousiast personeel en op de beste service.


Kortom, GRAUS wonen is verrassend onderscheidend. Kom eens langs om dit te ervaren. Wij heten u van harte welkom in onze sfeervolle woonwinkel op het Smalste stukje van Nederland!


Direct aan de afslag A2 - Gratis parkeren voor de deur
mail ons
0031.475 481068