BRAND NEW OFFICE BVBA
HERFELINGEN • Brand New Office bezit een jarenlange expertise aan ervaring in de meubelbranche met als extra troef dat we ook de nieuwste trends toepassen. Wij zijn zowel gespecialiseerd in het inrichten van kantoren van vrije-beroepen, Home-Offices, KMO's en zelfs grote multinational's. Wij begeleiden ons cliënten op een professionele manier bij het inrichten van representatieve kantoren.

Afspraak op locatie:
Brand New Office heeft niet alleen een webshop waar men 24/24u kan bestellen, maar op aanvraag van de klant komen wij graag na afspraak op plaats van de locatie. Daar helpen onze professionele adviseurs u verder met de inrichting van uw kantoor of zaak. Ook helpen wij u graag bij het inrichten van representatieve kantoren met behulp van een gratis 3-D tekeningen. Op aanvraag van de klant kunnen we ook een architect inschakelen indien een professionele tekening nodig is voor uw project. Verder zorgen we niet alleen voor instructie en individuele aanpassingen, maar ook voor nazorg en nabestellingen. Het is mogelijk om vrijblijvend een offerte te laten opstellen. Neem contact op met onze klantenservice om al uw wensen te bespreken.

Webshop 24/24u bereikbaar:
Via onze professionele webshop kan u 7 dagen per week op elk moment bestellen! Onze webshop heeft meer dan 5.000 verschillende design producten die binnen een redelijke termijn geleverd kunnen worden. De levertermijn staat telkens mooi aangegeven naast elk product zodat u kan zien wanneer de bestelde goederen geleverd worden.

Aanbod:
Wij kunnen met trots zeggen dat we samenwerken met meer dan 50 geronomeerde merken die staan voor design, duurzaamheid en kwaliteit. Buiten onze vaste selectie die we voor u gemaakt hebben kunnen we natuurlijk aan meerdere design-producten geraken. Wij kunnen alles op bestelling verkrijgen en binnen een redelijke termijn laten leveren of opbouwen. De gerenomeerde merken waarmee Brand New Office samenwerkt: http://www.brandnewoffice.be/nl/brands/
Tweekapellenstraat 10
1540 Herfelingen
breng me hierheen