AKOESTIEK BY CVOUSPLAIT - AKOESTIEK VOOR WAND & PLAFOND
ANTWERPEN • Akoestiek verbeteren in de ruimte ? In werkruimte, kantoor, klaslokaal, restaurant, etc. komt schadelijk geluid zelden voor. We spreken dan eerder van hinderlijk geluid. Denk bijvoorbeeld aan lawaaiige apparaten in de ruimte, pratende collega’s op kantoor, storend geluid van een aangrenzende ruimte, voetstappen op kantoor, stoelen die over de grond schuiven, etc.

Omdat je het zintuig gehoor niet ‘uit’ kunt zetten, kun je ook niet ontsnappen aan hinderlijk geluid, maar we kunnen wel maatregelen treffen om de akoestiek te verbeteren.

De akoestiek in een werkruimte, kantoor, klaslokaal, restaurant, etc. is goed te verbeteren door geluidsabsorberende producten toe te passen. Een verlaging van het geluidsniveau en een kortere nagalmtijd zullen de akoestiek verbeteren.

Het is vanzelfsprekend van belang om met materialen te werken die het geluid goed absorberen. Bij al onze producten is de akoestische waarde te zien van het materiaal dat erin is verwerkt. Je mag gerust concluderen dat in al onze producten geluidsabsorberend materiaal verwerkt wordt van topkwaliteit.
Denk aan akoestische panelen voor aan de wand en het plafond. Denk aan verplaatsbare wanden die in elke ruimte of kantoor te plaatsen zijn of akoestische oplossingen voor óp het buro.

Een voorbeeld uit de praktijk is te zien in onderstaande video
- See more at: http://www.akoestiekbycvousplait.be/akoestiek-verbeteren#sthash.Fq6fp8QM.dpuf
Van de Wervestraat 8, bus1
2060 Antwerpen
breng me hierheen